Liceenii vor învăța cum să-și deschidă o afacere. Cel puțin, asta promite Ministerul pentru Mediu de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

   Cu alte cuvinte, elevii vor face cursuri de educație antreprenorială ca să învețe cum să-și deschidă o firmă, cum să o gestioneze și cum să obțină profit.

   Secretarul de stat Paula Pîrvănescu spune că acesta este un proiect pe care ministerul și-a propus să-l realizeze în perioada imediat următoare cu scopul de a dezvolta și a îmbunătăți mediul de afaceri din țară.

   De prearea lecțiilor se vor ocupa persoane cu pregătire în domeniu.

   „Acum suntem la faza de semnare a unui protocol prin care, noi, ministerul, vom face la nivel de licee, în toată țara, informarea a tot ceea ce înseamnă partea de business, adică de la momentul înființării societății până când reușești, într-adevăr, să ajungi la o cifră de afaceri stabilită și la un proiect. Este, practic, educație antreprenorială pe care o vom face cu ajutorul unor persoane care nu vor fi plătite, dar care vin în parteneriat cu noi“, a precizat secretarul de stat Paula Pîrvănescu.

Vrei sa comentezi?