RoC_Livada cu Ciresi_traseu 1

   Pe 2 iulie 2016, ne îndreptăm roțile spre localitatea Păulești, din județul Prahova, pentru a ne bucura de o frumoasă escapadă MTB la concursul Livada cu Cireși, organizat de Adrian Nițu, ciclist de performanță, împreună cu echipa MPG.

   Maratonul ciclist marca Riders Club, aflat la a 3-a ediție, va fi cu siguranță interesant pentru fiecare, cu trasee creionate printre dealuri și păduri ce oferă multe momente palpitante și porții bune de adrenalină riderilor. În plus, au fost făcute modificări pentru ca participanții, indiferent de pregătire și categoria de vârstă, să se bucure de o experiență cât mai placută.

   Concurenții de la segmentul Family, respectiv puștii cu vârste între 5 și 12 ani, însoțiți de adulți, dar și cei care vor o tură de agrement vor descoperi un traseu nou, de 7 kilometri, reconfigurat în proporție de 90%, cu  dealuri mai blânde și mai umbrite de copaci și vegetație. Iubitorii de viteză vor fi provocați să gonească pe traseul Scurt, de 17 km, unde vor avea loc mai multe curse competitive pentru nivelurile 3 și 4. Traseul Standard, de 34 km, este și acesta schimbat, fiind nou în procent de 50% și lungit cu 2 km.

   “În noua variantă, participanții beneficiază de mai multă distracție. Am ascultat recomandările concurenților și am eliminat zonele mai dificile înlocuindu-le cu poteci aventuroase și zone rapide. Traseul Standard dovedește că nu e riscant să te bucuri de palpitațiile generate de esența MTB-ului”, a explicat Adrian Nițu.

   Cel mai căutat traseu pentru nivelul ridicat de adrenalină este cel Epic, de 48 km, format din 2 ture a câte 24 km fiecare. Au fost păstrate elementele tehnice și a fost adaugată o zonă nouă, care se regăsește și la Standard. În plus, pentru a mări provocarea,  pe traseul Epic există 2 challenge-uri pe sectoare Strava: cel mai bun cățărător pe “Urcare din Valea Babei” și cel mai bun coborâtor pe segmentul “Coborâre Valea Guspitei”. Challenge-urile sunt premiate cu mențiuni pe podium, respectiv riderii vor concura pentru binemeritatele laude.

   Pe scurt, cine dă curs invitației lansate pentru Livada cu Cireși va avea parte de o super experiență ciclistă mountain bike! Înscrierile în concurs mai sunt deschise până joi, 30 iunie, pe pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici.

Vrei sa comentezi?