Logo Gala LSRS 2016-ribbon

   Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) aduce în atenția studenților și absolvenților români care au studiat în străinătate în anul universitar 2014-2015 ca își mai pot depune candidatura la “Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” până la data de 1 decembrie 2015.

   Înscrierea în concurs. Termenul limită de înscriere în competiție se prelungește până la data de 1 decembrie 2015. În acest interval, studenții români cu rezultate excepționale în străinătate se pot înscrie în concurs prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul http://gala.lsrs.ro/concurs/. De asemenea, LSRS oferă tuturor celor care cunosc studenți cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoașterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare disponibil pe https://goo.gl/yZoQUr.

   Jurizarea candidaților. La fel ca în cazul edițiilor precedente ale competiției, evaluarea candidaților va fi organizată în două etape. Preselecția va fi realizată de către laureații edițiilor anterioare ale Galei Studenților Români din Străinătate, iar selecția finală revine, ca în fiecare an, unui juriu prestigios alcătuit din personalități ale societății românești.

   Criteriile de jurizare vor avea în vedere domeniul academic – rezultatele deosebite în domeniul de studiu și activitatea științifică – și activitățile extra-curriculare – desfășurate în planurile social și al dezvoltării personale.

   Înmânarea premiilor va avea loc în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, eveniment ce se va desfășura în data de 7 ianuarie 2016, în București. Toți cei interesați participe la această seară de Gală sunt invitați să își rezerve un loc prin completarea formularului de înscriere disponibil pe  https://goo.gl/zHqsXz.

   Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați http://gala.lsrs.ro.

Vrei sa comentezi?