Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului_foto Alin Virsescu

Foto: Alin Virsescu

   Pe 16 iulie, toți cicliștii cu poftă de adrenalină și deschiși la noi provocări sunt invitați să își seteze destinația Câmpulung Muscel, pentru a participa la aventura Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului, din seria Riders Club, ce va fi una cu siguranță… la înălțime!

   Cea de a 4-a ediție a acestei competiții MTB, organizată de Răzvan Jugănaru împreună cu echipa MPG, va deschide porțile unei întreceri desfășurate într-un cadru natural superb. Competiția vă poartă pe un traseu care vă taie răsuflarea, atât la propriu cât și la figurat, prin pantele abrupte și frumusețea peisajelor ce vi se vor dezvălui în vârf, unul dintre cele mai înalte puncte atinse în maratoanele Riders Club. Efortul de a urma versanții șerpuiți ai masivului Iezer-Păpușa va avea drept răsplată greutatea în peisaje de vis, poteci spectaculoase și păduri răcoroase.

   Cursele oferite sunt deosebit de antrenante pentru toți pasionații de aventuri verzi pe două roți și se vor desfășura pe traseele: Standard – 29 km, ce poate fi parcurs și de cei mai puțin antrenați, care nu au o rezistență fizică foarte bună; Epic – 60 km, ce poate fi cucerit de cei care își doresc o tură plină de adrenalină și cu experiență în cursele MTB, căliți bine în urcări istovitoare și coborâri rapide ce solicită manevre tehnice. Cățărarea din satul Nămăiești, până pe Muntele Strâmtu, ajunge la o altitudine ce depășește 1.074 m și solicită serios capacitățile fizice ale riderilor.

   Înscrierile sunt deschise până pe 13 iulie pe pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici. Până duminică, 11 iulie, beneficiați de înregistrare în competiție la prețul de 85 de lei.

Vrei sa comentezi?