MA-MISC-PRIN-JOACA

    Asociația “minute DE mișcare” și CalendarulMagic.ro vă invită la un eveniment cu și în aer curat.

     E vorba de campania “Mă mișc prin joacă, respir în natură”, ce își propune să promoveze mișcarea și sportul în rândul părinților și copiilor.

    Evenimentele din această campanie se vor derula periodic, în funcție de anotimp desfășurându-se în aer liber sau în interior.

   Programul va începe cu un moment de gimnastică de înviorare, susținut de Alina Manolea, instructor de gimnastică și balet la Clubul Sportiv Hayashi Activ din Florești, județul Cluj, apoi se va desfășura un ciclu de exerciții sportive, organizate de Adrian Muntean, președintele Asociației Sportive “minute DE mișcare”. Programul se va finaliza cu o serie de jocuri de mișcare, desfășurate de Csaki Liliana, administratorul site-ului pentru copii CalendarulMagic.ro.

    Campania se va desfășura în Brașov și Cluj.

    Asociația “Happy Moms” vă asteaptă pe 24 mai în Brașov la un eveniment cu biciclete, role și cu voia bună în buzunar.

  • Părinții din Brașov se vor întâlni cu bicicletele și cu puii la ora 9:30 în Piața Sfatului de unde va fi plecarea pe traseul: Piața Unirii – Parcul Central.
  • Ca semn al veseliei și feminității, dar și al reînvierii tradițiilor, este propusă o ținută chic, asortată cu un element tradițional: ie, brățară cusută cu motive naționale, brău, gentuță sau orice alt accesoriu în stil etno.
  • La ora 10.00, BeBe Rostogol se va ocupa de gimnastica veselă a mămicilor și copiilor.
  • ACSS la ora 10.30 în pași de dans și cu un flash mob va întreține energia participanților.
  • La ora 11.00, CS Brașovia va aduna ropote de aplauze prin demostrația de gimnastică.
  • Extragerea câștigătorilor tombolei  va avea loc la ora 11.15.
  • Banii strânși din vânzarea biletelor de tombolă, vor fi donați integral pentru 3 mame cu venituri modeste și copiii lor. Valoarea unui bilet la tombolă este de 5 RON. Plecarea spre Piața Sfatului, va avea loc la ora 11.30, unde se va savura o prajitură oferită de Friends Lounge.

Vrei sa comentezi?