Berlin-Brandenburg-International-School

Mai multe școli de elită din Austria, Elveția, Germania, Marea Britanie și Statele Unite vin în România pentru a recruta cei mai buni elevi români.

Pe 21 noiembrie 2013 ora 14.00 -19.00 la Iași la Hotel International (Palas Mall) și pe 23 noiembrie 2013 ora 10.00-15.00 la București la Hotelul Hilton elevii și părinții români vor putea discuta direct cu reprezentanții celor mai prestigioase instituții preuniversitare din Europa precum Berlin Brandeburg International School, Salem School, American International School Salzburg, CATS Colleges, Queen Elisabeth’s, Bosworth sau Scarborough College.

Aceste școli oferă posibilitatea de a obține diplome de absolvire recunoscute în toată lumea precum bacalaureat britanic (A Levels) sau bacalaureat internațional (IB), care asigură acceptarea ulterioară a elevului în cele mai bune universități din lume. 

Școlile de elită din străinătate, numite boarding schools, sunt școli de tip internat, în care elevii petrec 24 de ore din 24 și 7 zile pe săptămână.

Elevii admiși în aceste instituții cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani beneficiază de cele mai bune condiții de studiu, au parte de facilități de excepție și sunt implicați în diverse activități extracurriculare precum excursii, cluburi tematice, voluntariat, fotografie, design, pictură sau șah.

Vrei sa comentezi?