riders-club_maratonul-dunarii_foto-marian-dumitru

Foto: Riders Club si Marian Dumitru

   La final de octombrie, după un sezon plin, cu trasee variate și frumoase, cu multe provocări, echipa Riders Club se îndreaptă către hotarul cu Bulgaria, scăldat de apele Dunării unde va avea loc deja cunoscutul concurs ciclist de la Prundu, din județul Giurgiu. La cea de-a 3-a ediție, Maratonul Dunării vine să încheie o serie de competiții mountain bike ce v-au purtat prin multe zone geografice ale țării și v-au oferit amintiri de neuitat tot parcursul anului. Concursul de pe malul bătrânului fluviu îi cheamă la start pe 30 octombrie 2016 pe toți pasionații de mișcare în natură, indiferent de pregătire, experiență sau motivație.

   Traseele sunt desenate în sudul județului Giurgiu, oferind variante generoase de a explora toate frumusețile naturale ale zonei de câmpie, pe distanțe de 16 km și 45 km. Pe traseul Scurt de 16 km pot concura participanți începând cu vârsta de 5 ani, la curse Family, sau individuale, în funcție de vârstă și abilitate. Riderii experimentați, care vor să își testeze limitele pe final de toamnă, pot aborda cursa de 45 de km, accesibilă de la vârsta de 13 ani, cu gradul 3 din 5, ca dificultate, și cu diferențe de nivel de până la 300 de metri.

   Susținătorii cicliștilor vor putea anima atmosfera cu încurajări la start și în câteva puncte de pe traseu, dar se pot delecta și cu o serie de acrobații oferite de participanții la campionatul de motocross, care se va desfășura în paralel cu această competiție Riders Club. După această aventură MTB, fiecare concurent se va putea delecta cu un pahar de vin fiert, produs din roadele podgoriilor locale, așa cum se cade după încheierea unei astfel de curse la Maratonul Dunării. Se vor lega mult mai bine și poveștile despre competițiile de peste an, la fel ca și planurile pentru 2017.

   Înscrierile se fac online în pagina dedicată competiției Maratonul Dunării de pe platforma Riders Club – www.ridersclub.ro, până miercuri, 26 octombrie, inclusiv. Tot acolo se regăsesc informații despre trasee, pachetul competițional și serviciile evenimentului. Riders Club vă ține la curent cu toate noutățile și pe pagina Facebook Riders Club

Vrei sa comentezi?