ice_Age_coperta_carte cu activitati   Media Service Zawada Publishing, care editează publicații pentru copii, lansează pe data de 5 iulie două cărți Epoca de Gheață – Ploaie de meteoriți, o carte de povești și una de activități dedicate copiilor între 5 și 8 ani.

   „Datorită succesului înregistrat de seria Epoca de Gheață, ne-am decis că odată cu noul film să edităm două cărți care să îi provoace pe cei mici să își dezvolte imaginația. Invităm toți copiii să ni se alăture la «Educație prin distracție»”, a declarat Andreea Constantinică, Sales & Marketing Manager al Media Service Zawada Publishing.

   Copiii vor descoperi în cartea de povești peripețiile lui Manny, Sid și Diego din noul film Epoca de Gheață – Ploaie de meteoriți. După încă o SCRATastrofă, turma are misiunea de a salva lumea de asteroidul care se îndreaptă spre Pământ. Cei mici vor afla dacă personajele lor preferate vor reuși să evite dezastrul iminent.

   Mai mult decât atât, cartea cu activități le va stârni imaginația copiilor. Cu fiecare pagină, aceștia vor descoperi numeroase activități alături de personajele îndrăgite din noul film Epoca de Gheață – Ploaie de meteoriți. Vor putea găsi dragostea adevărată alături de Sid, sau năzbâtiile lui Scrat, folosind cele mai frumoase culori pentru a da viață personajelor. Pot chiar să își creeze propria lume, jucându-se cu cele peste 80 de abțibilduri care aduc la viață scene din mult așteptatul film.

   Cartea de povești și cartea cu activități vor fi disponibile începând cu data de 5 iulie la standurile de presă și în librării.

Vrei sa comentezi?