academia_de_studii_economice

Cei care se pregătesc să dea examen de admitere la vară la Academia de Studii Economice  pot participa gratuit la meditațiile oferite de profesorii ASE.

Lecțiile sunt organizate în perioada 9 februarie – 27 aprilie și se vor ține în amfiteatrele Academiei de Studii Economice.

Pentru a te înscrie trebuie să completezi  formularul online postat pe site-ul ASE, selectând disciplinele și temele la care vrei să participi. Tot aici poți consulta și programul lecțiilor cu profesorii Academiei.

Începând cu anul universitar 2013-2014, Academia de Studii Economice din București va organiza examen de admitere la studiile universitare de licență. Acesta va consta într-o probă scrisă, tip grilă, din disciplinele matematică, economie și o limbă străină.

ASE va organiza și vizite la licee din București și din țară pentru prezentarea ofertei educaționale. De asemenea, va lansa platforma online „Admitere ASE 2013” pentru pregătirea și simularea examinării, care va conține întrebări în concordanță cu cele propuse pentru examenul de admitere 2013 și va edita o broșură care va conține întrebări de pe platforma online.

Acestea vor fi disponibile începând cu data de 18 februarie 2013.

Vrei sa comentezi?