remus-radvan-640x427

   Minds Hub și HELLA România lansează inițiativa Zugrăvim pentru educație”, prin care studenții mai multor facultăți din Timișoara, alături de profesioniștii din mediul de afaceri local, zugrăvesc simbolic un perete din interiorul hub-ului educațional, care este în plin proces de amenajare.

   Minds Hub este un nou concept educațional inovativ, care dorește a fi o soluție privind realizarea unui parteneriat strâns între mediul educațional (organizații studențești și facultăți) și mediul de afaceri. În urma acestei colaborări, vor fi dezvoltate academii și proiecte extracurriculare care să ajute studenții și absolvenții la intrarea pe piața forței de muncă, dar și companiile prin reducerea timpului și investiției în recrutarea și inducția acestora.

   “Marcăm astfel progresul șantierului de la etapa de finisare la cea de mobilare prin același spirit colaborativ cu care am creat hub-ul, deconectând de la sarcinile zilnice profesioniștii HELLA, care vin alături de noi pentru câteva ore. În trecut, echipa noastră s-a bucurat de vizita pe șantier a directorului general și directorului de resurse umane al companiei, lucru care ne-a adus un plus de motivație pentru ceea ce facem.”, declară Remus Radvan, fondatorul Minds Hub.

   Proiectul Minds Hub este compus din trei părți principale:

  • Un consiliu format din profesori afiliați diferitelor facultăți, organizații studențești și profesioniști din mediul de afaceri.
  • platforma de eLearning, unde profesioniștii vor preda cursuri online pe domenii specifice pentru studenții dornici de perfecționare profesională.
  • Un spațiu de 200 mp, având la bază viziunea studenților pentru crearea unui co-working space, atât pentru proiecte, cât și pentru petrecerea timpului liber.

   Pentru finalizarea spațiului creativ al hub-ului, HELLA România sprijină Minds Hub prin evenimentul „Zugrăvim pentru educație”, care va avea loc vineri, 11 decembrie, la demisolul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, în intervalul orar 15:30-17:30.

Vrei sa comentezi?