rezultate-bacalaureat-olimpici

    Ministerul Educației a anunțat rezultatele obținute de olimpici la sesiunea specială a BAC-ului.

   Înainte de contestații, rata de promovare este de 72,26%.  În 2013  2013, a fost 49,76, ceea ce înseamnă că din totalul celor 137 de candidați înscriși, doar 38 nu au promovat examenul de Bacalaureat.

  La proba de Limba si literatura română, rata de promovare este de 86,86%. De asemenea, la proba obligatorie a profilului, 87,02% au promovat examenul

    La Istorie, rata de promovare este de 86,05%. Nu a fost înregistrată nici o notă de 10.

   Pentru Matematică, secția Informatică, rata de promovare este de 100%. Pentru Matematică, filiera Tehnologică, rata de promovare este de 60%. La Matematică – Științele Naturii rata de promovare este de 87,50%.

   La proba la alegere în funcție de filieră, profil și specializare, rata de promovare pe toate disciplinele alese în cadrul acestei probe este de 90,48%.

   Pe de altă parte, la proba de Limba maternă, rata de promovare a fost de 100%.

  Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat a avut loc în perioada 19-29 mai, la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești. Printre elevii de clasa a XII-a care au susținut examenul se numără olimpici, sportivi și olimpici internaționali la diferite materii, precum și olimpici care își dau admiterea la universități din străinătate.

Vrei sa comentezi?