adrian-curaj

   Ministerul Educației vrea să înlocuiască programul “Laptele și cornul” cu o masă caldă, iar în acest sens caută resurse.

   “Părerea mea este că mesajul pe care l-am trimis în urmă cu o lună-două, că ne preocupă o masă caldă pentru copii, asociat cu “Școala după Școală” este adevărat, este puternic, încercăm să căutăm resurse pentru că ne trebuiesc resurse consistente ca să trecem de la ce avem acum “Cornul și laptele” la o masă caldă. Atunci când vom reuși să găsim resurse, sper eu că o parte bună din ele din fonduri structurale să anunțăm. O să anunțăm curând. Copiii pot primi pachetele pregătite, să fie transportate de o firmă care duce așa ceva cu toate testările potrivite, cu tot ce trebuie și ne gândim până la urmă și la efectul pe care l-ar avea asupra copiilor noștri”, a afirmat ministrul Adrian Curaj, potrivit Mediafax.

   Decizia vine în contextul internării cu suspiciune de toxiinfecție alimentară a celor 17 elevi din Buzău

   Curaj a precizat că este preocupat de faptul că există din ce în ce mai multe cazuri de acest gen și că discută “cu colegii de la Ministerul Sănătății și de la Ministerul Agriculturii despre ce se întâmplă în legătură cu produsele și analizele făcute”.

Vrei sa comentezi?