În cea mai frumoasă perioadă a anului, Edu-news.ro pune fun în cunoaștere! Nu-ți putem punem pile la Moșu, dar avem câte ceva pentru fiecare. Câte ceva pentru 25 de zile de sărbătoare. Un Advent Calendar în care descoperi lucruri interesante, mai puțin știute și distractive, despre Crăciun!

Până de Crăciun, cine stă cu ochii pe Edu-News.ro, află tot despre Moș, reni, elfi și colinde. Iar la final, nu e cu extemporal, e cu Santa, normal!

Advent Calendar 20 Decembrie

Moș Crăciun primește miliarde de scrisori în fiecare an de la copii din întreaga lume. Potrivit datelor statistice, țara care trimite cele mai multe scrisori de hârtie, nu este alta decât Franța.

Băieții și fetele din Hexagon trimit un uimitor număr de 1,7 milioane de scrisori către Moș Crăciun, comparativ cu 1,35 milioane de copii din Canada și puțin peste un milion din Statele Unite.

Mexicul și America Latină nu au făcut nici măcar numărătoarea, ceea ce poate fi din cauza obiceiului mexican de a trimite scrisori către Moș Crăciun în baloane de heliu, pe care ulterior le eliberează în aer.

Vrei sa comentezi?