scoalacaredaruiesteecdl

   Toți elevii și profesorii din România care desfășoară proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor de Iarnă ce urmează, pot înscrie acțiunile lor până cel târziu pe 12 decembrie 2016 pe e-mail marketing@ecdl.ro și ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Promovarea online poate conduce la susținerea unora dintre beneficiarii proiectelor.

   La Școala care dăruiește pot participa toate școlile și grădinițele din învățământul preuniversitar din România.

   Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfășurate în folosul comunității.

   Transmiterea descrierilor proiectelor pe marketing@ecdl.ro se face exclusiv în perioada 21 noiembrie – 12 decembrie 2016 și trebuie să cuprindă sumar numele proiectului, școala, echipa, beneficiarii proiectului, activitățile desfășurate și datele de contact.

   Școala care daruiește este o inițiativă ECDL de tradiție, care a început cu șase ani în urmă și urmărește promovarea și susținerea inițiativelor umanitare organizate de elevi și profesori cu ocazia Sărbătorilor de Paște sau de Iarnă, în școlile din întreaga țară. Școala care daruiește a ajuns în prezent la ediția a XIII – a și a oferit posibilitatea de a cunoaște sute de școli, care se implică activ în comunitate, reușind să spargă barierele educației convenționale și să insufle spirit civic și responsabiltiate tinerilor pe care îi formează.

ECDL ROMANIA

   Permisul european de conducere a computerului (ECDLEuropean Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale recunoscut la nivel internațional în 150 de țări și numără până în prezent peste 14 milioane de persoane înregistrate în program.

   În afara Europei, certificarea este cunoscută sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

   ECDL ROMANIA este Operatorul Național al licenței ECDL în România, cu o rețea de peste 700 de centre de instruire și testare acreditate pe întreg teritoriul țării.

   Pentru mai multe informații accesați www.ecdl.ro  sau www.ecdl.com

Vrei sa comentezi?