Motocicliştii din Bucureşti lansează campania ”Martie – Luna siguranţei pe două roţi”. Proiectul îşi propune să crească nivelul de conştientizare privind siguranţa motocicliştilor în rândul participanţilor la trafic şi să promoveze motociclismului responsabil pe şoselele din România, anunţă clubul de motociclişti Black Helmets.

Campania va include o serie de evenimente, printre care se numără un marş pe două roţi, cu ocazia deschiderii sezonului moto, pe 28 martie, şi celebrarea Zilei Femeii în câteva spitale din Bucureşti.

Totodată, pe 14 martie, va fi organizat în poligonul Academiei Titi Aur un curs de conducere moto defensivă, iar pe 21 martie, la Romexpo, este programat un curs de prim ajutor pentru motociclişti, organizat împreună cu caravana SMURD.

Printre evenimentele incluse în campanie se numără şi o discuţie deschisă pe tema deplasării în siguranţă pe două roţi, pe 28 martie, dar şi două petreceri, ”Ziua Motociclistei”, organizată în parteneriat cu Asociaţia Femeilor Motocicliste – WIMA România, pe 7 martie, şi ”Moto Party – Luna Siguranţei pe Două Roţi”, pe 28 martie.

Mai multe informaţii despre campanie se găsesc pe site-ul www.sigurantapedouaroti.ro

Vrei sa comentezi?