motociclistii-doneaza-sange

   Asociația Moto Free Riders și Rock’n Regie organizează, în parteneriat cu Pemotoare.ro, Asociația Club Ford România și Lugera Café, , campania “Indiferența ucide! Donează pentru viață, investește în viitor!”.

   Evenimentul are loc în perioada 22-26 septembrie și are ca scop salvarea unor vieți prin donarea de sânge, cunoscută fiind criza acută prin care trec spitalele din România.

   Motocicliștii și cei care se vor alătura campaniei vor dona sânge, iar echivalentul bonurilor valorice primite pentru acest lucru va fi folosit pentru a ajuta copii instituționalizați.

  Sunt acceptate ca donatori de sânge persoanele între 18 și 60 de ani și cu greutate minimă 50 kilograme, fără probleme cardiovasculare, renale, psihice, hepatice, endocrine.

   Donarea este recompensată cu bonuri de masă, o reducere de 50% la transportul în comun, analize gratuite și o zi liberă de la serviciu.

   Mai multe apeluri la donare de sânge au fost lansate în ultima vreme, în condițiile în care un singur donator poate salva trei vieți.

Vrei sa comentezi?