Festivalul-Comediei- Românești

    Ne pregătim de Festivalul Comediei Românești– festCO!

    Evenimentul este programat în perioada 24 mai – 1 iunie, în București. Deschiderea va avea loc pe 24 mai, de la ora 17.00, în fața Teatrului de Comedie.

   Festivalul este structurat pe două secțiuni importante, „In”, cu spectacole produse de teatre finanțate de stat și semnate de Silviu Purcărete, Alexandru Dabija, Victor Ioan Frunză, Mircea Cornișteanu, Felix Alexa, Vlad Massaci, Gianina Cărbunariu, și „Off”, care cuprinde la rândul său mai multe secțiuni.

   Vor avea loc și lansări de carte. Volumele de memorii semnate de Radu Beligan și Marin Moraru vor fi urmate de sesiuni de autografe. Totodată, va avea loc vernisajul unei expoziții de fotografii cu Radu Beligan – „Omagiu comediei”, precum și vernisajul unei expoziții de caricaturi semnate de Horațiu Mălăele – „H’ora Comică”.

  De asemenea, publicul este invitat în fața Teatrului de Comedie la vizionarea unor filme de comedie românești.

   Intrarea va fi liberă și la spectacolele de teatru pentru copii și tineret (Teatrul „Ion Creangă”, Teatrul Țăndărică etc.), la examene de licență ale facultăților de profil din București (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” – UNATC și Spiru Haret) și la cele două spectacole ale liceenilor câștigători ai concursului de teatru pentru tineret „Jos Pălăria”.

    Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe site-ul www.festco.ro.

Vrei sa comentezi?