curtea_veche

Curtea Veche Publishing anunță, la început de an, o serie de proiecte editoriale.

Pentru această primăvară, editura pregătește un nou volum din colecția dedicată Casei Regale intitulat “Ana. Portretul Reginei” semnat de principele Radu, un album biografic al reginei Ana a României.

În preajma concertului din București al marelui tenor Andrea Bocelli, ce va avea loc pe 25 mai la Romexpo, Curtea Veche Publishing va publica pentru fanii artistului autobiografia acestuia, “Muzica tăcerii”.

De asemenea, cu ocazia celei de-a opta ediții a Salonului Internațional de Carte Bookfest, unde țări invitate vor fi Germania, Austria și Elveția, Curtea Veche Publishing va publica titlurile a doi autori germani valoroși, ambii recompensați în ultimii ani cu Premiul German al Cărții: volumul “Turnul” de Uwe Tellkamp și volumul “În vremea luminii descrescânde” de Eugen Ruge.

O altă noutate la Târgul de carte Bookfest va fi autobiografia președintelui Germaniei, Joachim Gauck.

Editura va continua în 2013 programul de încurajare a lecturii în rândul copiilor și tinerilor prin seria “Cărțile copilăriei”, în care urmează să apară în curând volume precum “Cei trei mușchetari”, “Alice în Țara Minunilor”, “Peter Pan”, “Sherlock Holmes”.

Vrei sa comentezi?