Hai Acasa_LSRS

Liga Studenților Români din Străinătate a lansat două proiecte care vizează studenții și absolvenții români cu experiență academică internațională.

Prin intermediul celor două proiecte, „Smart Internships” și evenimentul de cariere „Hai Acasă!”, se dorește facilitarea interacțiunii dintre tinerii care studiază sau au studiat peste hotare cu mediul public și cel privat din România.

Programul „Smart Internships” pune la dispoziția studenților 12 stagii de practică neplătite în cinci instituții publice: Ministerul Economiei, Ministerul Educației,  Ministerul Muncii, Ministerul Tineretului și Sportului și Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității. Durata internshipurilor variază de la una până la trei luni, cu posibilitatea prelungirii.

În ceea ce privește evenimentul de cariere „Hai Acasă!”, acesta se va desfășura atât online, pe platforma interactivă EventLink360, cât și în București, pe 22 iunie. Prin intermediul acestui eveniment, companiile participante vor intra in legătură cu absolvenții din universitățile din întreaga lume.

Vrei sa comentezi?