URBATLON 2015_Start

Foto: URBATLON, Marius Furceanu, Ana Dumbara si Cristian Paunica

   Pe 11 iunie 2016, la Arena Națională, se va da startul unui eveniment sportiv unic în țară, dedicat tuturor amatorilor de mișcare, cu doze maxime de adrenalină și de distracție.

   URBATLON 2016 vă provoacă spiritul sportiv prin 9 probe atletice puse într-un format distractiv și super energizant, pe un traseu de alergare de 5 kilometri în Parcul “Lia Manoliu” din Capitală. Probele cu obstacole se vor desfășura atât pe inelul exterior al Arenei Naționale, cât și în parcarea supraetajată, dar și în interiorul stadionului, pentru a da ocazia concurenților să se lase pătrunși de spiritul sportiv și să admire grandoarea acestei locații.

   Deschiderea oficială va avea loc la ora 10:00, participanții fiind invitați în ritm de tobe pe aleea centrală din fața Arenei Naționale. Atât concurenții dar și susținătorii lor vor putea lua parte la o sesiune dinamică de încălzire, coordonată de Horațiu Dumitrescu,  Personal Training Manager al World Class România, pentru a fi pregătiți să “zboare” pur și simplu printre obstacolele distractive. Apoi, așa cum se obișnuiește și la marile competiții internaționale, va urma defilarea echipelor companiilor înscrise în competiție, peste 15 companii și cluburi sportive anunțându-și deja prezența, urmate de grupurile de amatori de mișcare. După ședința tehnică, cu ultimele instrucțiuni legate de cursă, vom da startul URBATLON 2016 iar concurenții vor porni în mai multe valuri în aventura urbană.

   Echipa MPG și reprezentanții partenerilor de probă la URBATLON 2016 au pregătit în acest an noi surprize, pentru a oferi participanților ocazia de a explora propriile limite prin alte forme de mișcare, pentru a avea parte de și mai multă distracție și de amintiri frumoase de la acest eveniment inedit. Prima probă constă într-un slalom rapid la Warm-up Check-in by eJobs, la care vor fi puse la încercare rapiditatea și abilitatea participanților de a străbate culoare înguste formate din garduri, dar și obstacole joase. Urmează o misiune specială în care un pachet trebuie dus cu grijă la destinație prin Labirintul by DPD, unde toți din cursă vor întâlni obstacole peste care trebuie fiecare să sară, iar prin unele să se târască. Apoi fiecare concurent își va testa rezistența alergând prin parcarea supraetajată și trecând prin câteva probe de fitness la atelierele Work & Fun by World Class. Toată lumea va descoperi grandoarea stadionului la proba Asaltul Arenei by MPG, iar fotografii vor pândi pe culoare pentru imortalizarea experienței. Odată cucerit ringul Arenei e timpul să… Jump & Fun by Toortitzi, unde concurenții vor fi întâmpinați chiar de simpaticul elefant Manole, pregătit să dea un impuls de energie tuturor. Saltul sprinten și talentul la escaladă vor fi utile tuturor pentru că lansăm noi provocări la Blocaj în trafic by Kiss FM, unde sunt simulate obstacolele din traficul urban și din autobuzele bucureștene. Urmează o sesiune de shopping inedită, în care toți concurenții vor trebui să parcurgă rapid, cu un cărucior de cumpărături, raioanele cu rafturi pline cu produse la proba Run for Shopping by Carrefour. Și, pentru că mereu trebuie să știm să ne bucurăm de momente copilărești, participanții vor fi invitați la o rundă de joacă la Speedy joy by SPRINTEN. Vor escalada obstacole gonflabile, se vor rostogoli și se vor da pe tobogan, iar astfel 5 copii cu deficiențe locomotorii, susținuți de proiectul umanitar SPRINTEN, sunt ajutați să facă kinetoterapie, cu speranța că în viitor se vor putea bucura și ei de libertatea de mișcare. Pe ultima sută de metri a cursei se intră în proba Happy Moves by Coca-Cola, iar fiecare concurent va alerga manevrând o minge, va face dribling și va da un șut la poartă, în semn de susținere a echipei noastre de fotbal, iar apoi se va răcori în piscina cu spumă și va trece victorios linia de Finish! Vă invităm să urmăriți toate noutățile pe pagina dedicată cursei cu obstacole de pe platforma RUNFEST la următorul link: http://www.runfest.ro/ro/probe-urbatlon-2016.

   Înscrierile la URBATLON mai sunt deschise până miercuri, 8 iunie, inclusiv, și se fac online pe www.runfest.ro, în pagina evenimentului. Pentru acces rapid click aici.

   Accesul concurenților este permis începând cu vârsta de 12 ani. Pe tot parcursul traseului vor fi membri ai echipei de organizare și voluntari, care vor da indicații și vor ajuta concurenții să depășească obstacolele, iar experiențele pline de energie din cursă vor fi imortalizate în mii de fotografii. În cadrul Photo Corner oferit de Canon, fiecare participant va avea ocazia să facă poze și să își „înrămeze” amintiri frumoase de la acest eveniment.

Vrei sa comentezi?