Universitatea POLITEHNICA din București își deschide porțile pentru cea de-a VIII a ediție POLIFEST, eveniment organizat în perioada 11-13 aprilie 2019.

Acesta este dedicat atât elevilor interesați de oferta educațională a facultățiilor din cadrul Universității Politehnica pentru anul universitar 2019-2020, cât și studenților dornici de a descoperi ofertele de angajare sau internship-urile pe care le pot desfășura în diversele companii în domeniu.

Pe parcursul celor 3 zile vor avea loc: conferinţe ştiinţifice, workshop-uri, expoziţii de echipamente și noi tehnologii, prezentarea ofertelor educaţionale a facultăților, oportunități de angajare, precum şi alte manifestări conexe.

Totodată, facultățile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la ZIUA PORȚILOR DESCHISE, ceea ce implică atât vizite în laboratoare sau amfiteatre pentru o cunoaștere cât mai bună a ofertei de studii și a perspectivelor de carieră, precum și posibilitatea, pentru elevii de liceu doritori, de a lua parte la unele cursuri, pentru o zi, în cadrul secțiunii STUDENT PENTRU O ZI.

Pentru mai multe detalii despre organizarea evenimentului accesați site-ul: www.polifest.pub.ro

Vrei sa comentezi?