Concert caritabil - 2 ani de Ajungem MARI

   Pe 8 iunie oamenii mari sunt invitați să redevină copii la evenimentul caritabil “Playground for Education”. Programul educațional Ajungem MARI pentru copii din centre de plasament sărbătorește 2 ani cu un concert jucăuș la Clubul Țăranului. Vor cânta trupele Blue Noise și We Singing Colors, trupa de improvizație Backstage Boys pregătește un spectacol special, iar voluntarii Ajungem MARI îi vor antrena pe invitații de toate vârstele în jocurile copilăriei.

   Evenimentul “Playground for Education” este la a doua ediție și marchează 2 ani de educație prin joc pentru copiii din centre de plasament. Trupa de improvizație Backstage Boys va sparge gheața, ca apoi să intre în scenă formațiile Blue Noise și We Singing Colors. Invitații pot participa pe tot parcursul serii la zeci de jocuri, printre care ȚOMAPAN, elasticul și concurs de recitat poezie cu baloane cu heliu. Participanții pot gusta la eveniment și mâncăruri ale copilariei.

   Evenimentul este în spiritul jucăuș Ajungem MARI, program ce pune accent pe educația copiilor din centre de plasament într-un mod interactiv și plin de joacă, pentru ca cei mici să învețe cu bucurie și să nu renunțe la școală.

   Programul educațional Ajungem MARI a pornit cu fonduri 0 și câțiva voluntari pe 8 iunie 2014, iar 2 ani mai tarziu 1300 de voluntari oferă săptămânal bucurie pentru 2000 de copii din București și 25 de judete. Pentru rezultatele obținute de voluntari, proiectul “Dă-ți pasiunea mai departe” a fost desemnat “Proiectul anului 2015 în educație” la Gala Națională a Voluntarilor.

   Fondurile colectate pe 8 iunie vor fi folosite pentru rechizitele copiilor și materiale educaționale și pentru excursii pentru copii. Donația sugerată este de 20 de lei. Evenimentul va începe la ora 19:30, iar detaliile și o parte din suprize pot fi urmărite online.

   La eveniment participanții sunt invitați să testeze și o parte din jocurile prin care voluntarii îi învață pe copii. Doritorii pot afla mai multe despre ce înseamnă să fii voluntar Ajungem MARI și să dedice 2 ore pe săptămână pentru cursuri și ateliere creative, ieșiri și excursii. Ei se pot înscrie online ca voluntari până pe 13 iunie, ca să le facă vacanța mai frumoasă copiilor din centre. Detalii pe site-ul www.ajungemmari.ro.

Vrei sa comentezi?