EU Aid Volunteers, are nevoie de voluntari cu experiență solidă de advocacy (gender), fundraising, management sau mobilizare comunitară, precum și profesioniști în domeniul sănătății, agriculturii sau al managementului resurselor naturale.

Voluntarii vor ajuta la întărirea capacității organizațiilor din țările respective, pentru a le crește capacitatea de răspuns în caz de criză. Proiectele au loc în Bangladesh și Sudanul de Sud și este nevoie de aproximativ 30 de voluntari pentru a lucra cu o varietate de instituții, fundații, ONG-uri și cooperative, pentru a le acorda ajutor umanitar și expertiză profesională.

Programele sunt axate pe pregătirea pentru dezastre naturale în Bangladesh și reconstrucție post-conflict în Sudanul de Sud.

Acest proiect este implementat de VSO International, VSO Netherlands și Pro Vobis, și face parte dintr-o serie de proiecte pilot dezvoltate în cadrul EU Aid Volunteers (fostul EVHAC).

Cine dorește să se alăture ca voluntar poate găsi mai multe detalii pe http://euaidvolunteers.vsointernational.org sau pe pagina de Facebook la http://www.facebook.com/vsoevhac.

Vrei sa comentezi?