bere

Foto: Shutterstock.com

   Studenții sunt invitați să participe la un program național de cercetare, pentru a studia efectele consumului de bere. În cadrul acestuia pot obține burse în valoare totală de 150.000 de lei. Programul este organizat de Centrul de Studii pentru Bere, Sănătate și Nutriție.

   Pot aplica pentru obţinerea de burse studenţii aflaţi în an terminal la orice specializare de natură științifică sau masteranzi, doctoranzi sau post-doctoranzi, cu condiţia să aparțină unor centre de învățământ superior sau centre de cercetare din România (studenţii la medicină pot aplica începând cu anul 4).

  Perioada de depune a aplicaţiilor este până pe 31 ianuarie 2015.

   Formularele de înscriere se pot solicita la Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie, la adresa de mail centru@beresanatatenutritie.ro sau accesând pagina de web www.beresanatatenutritie.ro, secţiunea “Burse de cercetare”.

 Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție are drept obiectiv investigarea efectelor consumului moderat de bere asupra organismului uman prin derularea de studii științifice și diseminarea informațiilor în domeniu în rândul comunității medicale și a publicului larg.

   Potrivit nutriționiștilor, un consum moderat de bere înseamnă 660 ml/ zi pentru bărbați și 330 ml/zi pentru femei.

Vrei sa comentezi?