T10_turneu 2

   Pasiunea pentru tenis ne duce pe malul Crisului Repede la Oradea, in vestul tarii, unde se vor desfasura primele turnee Platinum.

   In perioada 10-13 septembrie 2015, in incinta Arenei Antonio Alexe, Tenis Partener va da startul jocurilor pentru Cupa Toamna Oradeana.

   In asteptarea acestui eveniment, nerabdarea se simte in aer, pentru ca oradenii au dezvoltat pasiunea pentru sportul alb participand activ si la alte turnee din regiune si din tara in ultimii ani.  Se vor organiza meciuri pentru toate nivelurile: 4,5 mixt,6,7,8 si9 simplu; 5 feminin; la nivelul 7 va fi un tablou separat pentru cei de peste 40 de ani; 5,6,7,8 si 9 la dublu.Astfel, turneul se prezinta ca fiind cel mai diversificat Platinum din Circuitul Tenis Partener de pana acum, din vestul tarii, in cadrul caruia vor putea sa castige premii importante.

   Inscrierile la acest turneu Platinum, Cupa Toamna Oradeana, se fac online pe www.tenispartener.ro si sunt deschise pana duminica, 6 septembrie, la ora 20:00. Pana in prezent au dat curs invitatiei 140 de persoane, iar pe tablourile de simplu 7 (U40) si simplu 8 fiind locuri disponibile doar pe lista de asteptare.

   Pe jucatori dar si insotitorii lor ii asteapta mai multe activitati in aceasta perioada, precum Gulas Party, vineri, 11 septembrie, de la ora 19:00, dar si posibilitatea de a se relaxa la Baile Felix, aflate la o aruncatura de bat de oras.

   In paralel, la Oradea va avea loc si primul turneu Platinum din Circuitul Tenis10, dedicat copiilor intre 4 si 10 ani. In weekendul 12-13 septembrie 2015, in cadrul acestui turneu sustinut de Itsy Bitsy, sevor organiza meciuri pentru toate nivelurile: rosu, portocaliu si verde. Pustii se vor putea bucura de meciuri interesante si dinamice, mai ales ca Oradea este un oras cu traditie in tenis. A demonstrat acest lucru Christian Teszari care s-a numaratprintre cei 7 copii care au luat parte la turneele Tenis10 timp de 5 ani la rand, de la inceputul proiectului, respectiv din anul 2010.

   Inscrierile sunt deschise online pe www.tenis10.ro si se inchid miercuri, 9 septembrie, la orea 20:00. Sunt asteptati peste 40 de copii sa dea curs invitatiei la primul turneu Platinum din Oradea. In cadrul evenimentului, copiii se vor bucura de mai multe surprize si de premii atractive. Foarte important de mentionat este ca acest eveniment  este ultimul din Circuitul Super10 care poate asigura participarea la Masters Super10 din perioada 18-20 septembrie 2015, iar mai multe informatii gasiti aici.

Vrei sa comentezi?