Dacă te gândeai ce să mai pui în pachețelul pentru școală al copilului tău, noi putem să-ți dăm niște idei de-a dreptul “geniale”. 🙂

   Profesorii din Anglia ne-au servit ca sursă de inspirație, după ce aceștia au împărțit cu jurnaliștii de la The Mirror tot felul de idei trăsnite pe care le-au văzut la elevii lor.

   De exemplu, un elev de la o școală primară din Halifax, West Yorks, a adus la școală o plăcintă de porc și o cutie de bere. Micuțul a spus profesorului că și-a pregătit prânzul singur și asta a fost tot ce a găsit în frigider.

    O profesoară din Leeds a spus că un copil a venit la școală cu un pachet de biscuiți de ghimbir, explicând că mama a fost „prea obosită” pentru a merge la magazin. Aceeași profesoară i-a atras atenția unei mame care și-a trimis copilul la școală cu o doză de Red Bull. Explicația mamei face toți banii: „A stat până târziu în noapte pe Xbox și părea că are nevoie de ceva care să-i dea energie”. 

   Și în Manchester se întâmplă nebunii! Un profesor a descoperit că un băiat de opt ani ar fi luat cu el o cutie de cidru de fructe negre, gândindu-se că era o băutură răcoritoare.

   Și dacă ți se pare că asta e tot, hai să-ți dăm și exemplul unui elev care venise pregătit să mănânce cereale cu apă. De ce? Pentru că „mama avea nevoie de lapte pentru cafea”, a fost răspunsul micuțului.

     În Anglia, personalul din școlile primare monitorizează pachețelul elevilor.

   Articolele nesănătoase sau necorespunzătoare pot fi confiscate și înmânate părinților la sfârșitul cursurilor. În schimb, copiii primesc la școală o masă gratuită în valoare de aproximativ 2,20 de lire sterline.

   Specialiștii recomandă părinților să includă în prânzurile ambalate un sandviș, fructe și o sticlă de apă sau o băutură fără zahăr.

Vrei sa comentezi?