Sunteți curioși să aflați care este secretul unei relații armonioase părinte-copil? V-ați întrebat vreodată în ce măsură starea voastră de spirit o influențează pe cea a copilului vostru? Vă mai aduceți aminte cum este sa fii adolescent? Cât de des comunicați, în adevăratul sens al cuvântului, cu copilul?

parinti-fericiti-copii-fericiti

   Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School vă invită să aflați răspunsul la toate aceste întrebări miercuri, 5 octombrie, ora 18:30, la Phoenicia Grand Hotel (sala București), în cadrul evenimentul de parenting cu participare GRATUITĂ:Părinți fericiți, copii fericiți!

   Seminarul reprezintă o bună oportunitate de a descoperi care sunt secretele unei relații constructive părinte-copil și ce rol joacă atitudinea adultului în formarea atitudinii de învingător.

   Părinții cu mentalitate de învingător cresc copii cu mentalitate de învingător!

   Acești părinți știu cum să își laude copiii, înțeleg importanța greșelilor, au atitudinea potrivită când văd rezultatele de la școală și petrec timp de calitate cu copiii lor.

   Invitați:

  • Cerasela Rogen – coach transformațional și speaker motivațional, cu o experiență de peste 7 ani în domeniu și mamă a două fete. Cofondatoare a Comunității “Milionare în Idei”. Moderatoare și realizatoare a emisiunii “Cerasela Show” – 6TV. Realizatoare a emisiunii “De vorbă cu Cerasela” (Radio Gaia) și a workshop-urilor “Fericire și programare ADN”, “Cum atragi partenerul potrivit”, “Teoria Inversului”, “Stil și atitudine”.
  • Oana Vetrici – profesor de limba engleză la Shakespeare School și mama a 2 băieți. Entuziasmul Oanei pentru comunicarea în limba engleză este contagios, iar elevii ei vin cu plăcere într-un mediu care îi încurajează să se exprime, să-și depășească limitările autoimpuse și să-și dezvolte încrederea în forțele proprii.

   Ce veți putea afla în cadrul acestui eveniment:

  • Cine sunteți și care este relația cu voi înșivă;
  • Cum să deveniți părinți fericiți;
  • Ce vă doriți cu adevărat de la copiii voștri;
  • Cum vă ajutați copilul să devină cea mai bună variantă a sa;
  • Ce e de facut când copilul are o criză de nervi;
  • Ce înseamnă un părine echilibrat emoțional;

   Veți descoperi așadar, împreună cu specialiștii invitați, cum puteți susține dezvoltarea emoțională armonioasă a copilului, astfel încât acesta să obțină cele mai bune rezultate și să își exploateze la maximum potențialul.

  Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să completați formularul de AICI (sau copy-paste in browser: http://goo.gl/H72xg6 ).

   Conferința Părinți fericiți, copii fericiți face parte din seria evenimentelor Clubului Bright Parents, organizate Shakespeare School.

Vrei sa comentezi?