concursul- momondo- pentru- studenti

   Ai vreo idee de brand și de schimbare a regulilor jocului, care ar zgudui industria de turism? Îți plac provocările și ai vrea să-ți pui la încercare cunoștințele academice de business împreună cu cele ale profesioniștilor din momondo, Google, Facebook, și MEC Danemarca? Atunci Travellenge este pentru tine!

   momondo invită studenții însetați de cunoaștere, creativi și curajoși din 16 țări concurente pentru a provoca industria globală de turism și de a-și aduce contribuția cu idei noi de marketing, în vederea unei creșteri mai rapide în domeniul online.

   Practic concursul constă în a răspunde la întrebarea: ”Cum ai proceda tu ca să crești brandul momondo pe piața din Romania?”.

   Un juriu va selecta cea mai bună echipă-pereche din fiecare țară participantă și li se va oferi câte o excursie de un weekend la Copenhaga, cu toate cheltuielile acoperite.

   Cât despre studenții norocoși din Danermarca, vor avea șansa să intre în contact cu mințile strălucite ale marketingului și să ia parte la cursuri oferite de profesioniștii din domeniu, înainte de a prezenta ideea lor în marea confruntare din finala concursului, unde premiul constă în bani, în valoare de 5000 euro!

   Datele concursului

  • 31 octombrie 2014 – Data limită pentru înscrierea și prezentarea ideilor.
  • 10 noiembrie 2014 – Selecția câștigătorilor pe etapa națională
  • 27-28 noiembrie 2014 – e-Travel Master Class și finala internațională a competiției , la Copenhaga.

   Condiții de participare

  • Să fii student, să ai peste 18 ani și să fii înscris la o universitate, colegiu, sau la studii echivalente, într-una din țările participante. Doctoranzii și masteranzii nu sunt eligibili.
  • Să intri în competiție împreună cu partenerul sau partenera ta ca o echipă, amândoi disponibili pentru marea finală internațională de la Copenhaga.
  • Să aveți documente valide de călătorie (carte de identitate sau pașaport), ca să puteți participa la marea finală din Copenhaga. Dacă e nevoie de viză, studentul e obligat să facă demersurile necesare pentru a o obține, iar momondo va deconta cheltuielile necesare pentru obținerea vizei.
  • Ideile trebuie atât trimise cât și prezentate în limba engleză.
  • Fii creativ!

   Pentru mai multe informații despre momondo sau despre concurs, te rugăm să accesezi pagina de web a concursului, Travellenge. Asigură-te mai întâi că ai dat Like la pagina de Facebook Travellenge, sau că te-ai alăturat grupului de pe LinkedIn, ca să rămâi la curent cu datele competiției. Mult succes!

Vrei sa comentezi?