conferinta- conexiuni- 2014

      Poți face și mai mult bine, dacă ai la îndemână soluțiile de productivitate potrivite pentru organizația ta. Participă la conferința Conexiuni 2014 și află totul despre programul Office 365 pentru ONG-uri.

     Pe 8 aprilie, în București, vino alături de specialiști Microsoft să înveți cum poți să fii mai eficient utilizând soluțiile cloud și cum îți poți activa gratuit donația de Office 365 pentru organizația ta neguvernamentală.

     Vor fi alături de tine practicieni în domeniul IT și reprezentanți ai ONG-urilor care folosesc deja Office 365 în organizațiile lor. Ei te vor ajuta să înțelegi și să înveți cum poți folosi Office 365 pentru a organiza conferințe online, a coordona voluntari sau a lucra oricând în echipă, online și offline.

      Printre vorbitorii conferinței se numără: Marius Dănescu – Microsoft Office 365 Product Manager, Todi Pruteanu – Business Strategy Manager Microsoft România și Radu Moțoc – Director Executiv TechSoup România.

     Înscrierea la Conexiuni 2014 este gratuită și deschisă oricărui angajat sau voluntar al unei organizații neguvernamentale, membre în comunitatea TechSoup, în limita locurilor disponibile.

    Agenda completă a evenimentului și detalii suplimentare sunt disponibile pe http://conexiuni2014.eventbrite.com/

     Dacă ai trecut deja prin procesul de calificare TechSoup și organizația ta neguvernamentală a fost declarată eligibilă pentru a primi donații de produse Microsoft, te poți înscrie gratuit la eveniment aici: http://conexiuni2014.eventbrite.com/

    Vrei să participi la conferință însă organizația ta nu este încă membră în comunitatea TechSoup? Înscrie-ți gratuit organizația în TechSoup și rezervă-ți un loc la Conexiuni 2014.

   Conexiuni este cel mai mare eveniment gratuit de învățare a tehnologiei pentru organizații neguvernamentale. Conferința este organizată anual de TechSoup România și Microsoft România.

Vrei sa comentezi?