Asociația Învingem Autismul organizează pe 6 decembrie, de la ora 19.00, în club Fabrica, evenimentul caritabil “Moș Nicolae pentru 23”. 

Oamenii au ocazia să joace rolul lui Moș Nicolae pentru copiii cu autism, prin participarea la licitația de produse și servicii de dezvoltare personală, oferite de artiști, designeri și jurnaliști renumiți sau prieteni ai copiilor cu autism. Fondurile strânse vor fi folosite pentru susținerea Centrului Învingem Autismul, în cadrul căruia peste 23 de copii cu autism primesc servicii specializate de intervenție.

În 2011, la prima petrecere de Moș Nicolae, datorită celor peste 200 de participanți Asociația Învingem Autismul a reușit să strângă peste 25.000 lei, bani care au fost folosiți pentru renovarea, dotarea cu mobilier și materiale de specialitate a centrului.

Printre produsele și serviciile pentru care veți putea licita se numără: lecții de design vestimentar, lecții de fotografie, un abonament ADEPT la revista DoR sau  o săptămână de afterschool pentru 1 elev la Grădinița&Centrul Aftershool Vise.

Vrei sa comentezi?