Manualele Sigma vor fi pe băncile elevilor și în anul școlar 2017-2018. Cinci dintre manualele Sigma au fost aprobate în urma licitației organizate de Ministerul Educației Naționale în luna iunie și le vor fi parteneri profesorilor și elevilor de clasa a cincea pe drumul cunoașterii. Din colecție fac parte: Limba și literatura română, Matematica, Informatica, Biologia și Educația Socială.

   În plus, Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație (IDEE) – partener Sigma – va fi prezent în școli cu un manual de matematică.

   Manualele Sigma și IDEE au obținut unele dintre cele mai bune punctaje de la evaluatorii MEN, au un design atractiv, pe placul elevilor și al specialiștilor în educație, iar conținutul, conform cu programele,  stârnește curiozitatea și dorința de cunoaștere a elevilor.

   Pentru profesori, manualele Editurii Sigma și IDEE sunt un partener de încredere la catedră și oferă suport în actul de predare și evaluare a elevilor.

   Editura Sigma a apărut pe piața manualelor școlare încă din anul 1990, fiind printre primele edituri care au abordat acest tip de material didactic. În prezent, Editura Sigma are un portofoliu bogat care cuprinde manuale, culegeri de exerciții (matematică, limba română, limbi străine, științe), auxiliare și colecții de teste pentru pregătirea examenelor naționale (Evaluare Națională și Bacalaureat). Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație este alături de cadrele didactice cărora le pune la dispoziție cursuri de formare continuă conforme cu cerințele actuale ale învățământului românesc, dar și posibilitatea de a participa la proiecte derulate cu fonduri europene.

Vrei sa comentezi?