Riders Club_Colectiv 04112015

   Echipa MPG – Riders Club isi exprima regretul profund fata de tragedia petrecuta in clubul Colectiv din Bucuresti, in noaptea de 30 octombrie a.c., si transmite sincere condoleante familiilor indurerate. Membrii echipei MPG – Riders Club sunt alaturi de supravietuitorii acestei tragedii si de familiile lor, le transmit cele mai bune ganduri si se roagasa aiba putere sa lupte si sa se insanatoseasca cat mai curand.

   MPG – Riders Club doreste sa isi exprime tristetea adanca fata de pierderea lui Alexandru Georgescu, membru al Brigazii de Voluntari, care s-a aflat vineri noapte in clubul Colectiv. Totodata, echipa MPG – Riders Club isi manifesta solidaritatea fata de Brigada de Voluntari, partenerul nostru de nadejde, ai carei membri sprijina evenimentele sportive contribuind la crearea unei experiente  placute si in siguranta a participantilor.

   Este randul nostru sa fim alaturi de ei si saoferim ajutorfamiliilor membrilor Brigazii de Voluntari, Bogdan, Raluca, Andrei si Ciprian, tineri frumosi si plini de sperante, care au fost raniti in urma incendiului de la Colectiv, astfel incat sa poata beneficia de tratamentul necesar si sa se recupereze cat mai curand.

   In acest sens, MPG, firma ce coordoneaza sistemul Riders Club, va dona intreg profitul incasat la evenimentul de ciclism Haiduci si Domnite, care va avea loc pe 8 noiembrie, la Moara Vlasiei. Banii vor fi directionati catre familiile celor raniti pentru a veni in sprijinul vindecarii si insanatosirii lor.Le uram sa depaseasca cat mai repede aceste clipe grele!

   Ultima zi de inscriere in concursul de ciclism este joi, 5 noiembrie, pana la ora 23:59, iar aceasta se poate face exclusiv online pe platforma Riders Club, pe pagina dedicata competitiei Haiduci si Domnite.

Vrei sa comentezi?