Pe 8 octombrie, la RIUF- The Romanian International University Fair vor fi prezente 15% dintre universitatile de stat din Marea Britanie. University of Sheffield, University of Essex si Coventry University sunt doar cateva dintre universitatile de top britanice care vor ajunge la Hotel Continental, pe 8 octombrie.

RIUF-AE2015-Poster-3c-50x70-Timisoara-01

   Programe de studiu in Marea Britanie, la nivel de licenta, masterat, MBA si doctorat

   Vrei sa studiezi la o universitate din Marea Britanie? Pentru prima data in zona Banatului, la RIUF te asteapta reprezentanti a peste 15% dintre institutiile de invatamant din Marea Britanie. Printre programele de studiu pe care acestia le propun tinerilor romani, se numara si cele in domenii precum business, management, economie, marketing, advertising si multimedia, inginerie si IT, comunicare si jurnalism, stiinte politice si relatii internationale, turism, arta si design. Insa, chiar si cei care doresc sa studieze arte, geografie sau drept pot gasi programele de studiu dorite, la una dintre cele peste 14 universitati din Marea Britanie prezente la RIUF.

   Peste 40 de universitati si institutii de invatamant din 10 tari

   La RIUF tinerii interesati sa aplice la studii in strainatate, dar si in Romania, au ocazia sa identifice cursurile care le raspund cel mai bine intereselor si pasiunilor. Peste 3000 de programe de studiu la nivel licenta, masterat, MBA si doctorat sunt puse la dispozitie romanilor de catre cele peste 40 de universitati si institutii de invatamant din tari precum Anglia, Germania, Olanda, Danemarca, Spania, Austria, Franta, Belgia, Elvetia, Italia, Norvegia, dar si din Romania.

   Consiliere educationala gratuita

   Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF poti interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Mai mult, pe intreg parcursul targului international de universitati participantii pot beneficia de consiliere educationala gratuita!

   Te inregistrezi online si primesti dupa eveniment o oferta personalizata de studii

   Pentru a participa la targul international de universitati RIUF trebuie sa completezi formularul online de pe www.riuf.ro/register. Inscrierea pe site iti permite accesul pe toata durata targului, inclusiv la prezentarile sustinute de catre reprezentantii universitatilor din cadrul evenimentului si, la finalul targului international de universitati, vei primi o oferta personalizata de studii in functie de domeniile si tarile tale de interes.

   Cel mai mare targ international  de universitati din Europa de Sud-Est!

   RIUF este cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud-Est. Anual, RIUF este locul de intalnire a peste 200 de expozanti din 20 de tari si peste 22.000 de vizitatori. De 11 ani, The Romanian International University Fair (RIUF) aduce in fata tinerilor cea mai mare oferta de studii in strainatate (licenta, masterat, MBA, doctorat), dar și oportunitatea de a beneficia de consultanta educationala gratuita in cadrul targului.

   Vino si tu in aceasta toamna, pe 8 octombrie, la  RIUF Timisoara sa te intalnesti cu reprezentantii celor peste 40 de universitati prezente si afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a studia la universitatea pe care ti-o doresti.

Vrei sa comentezi?