riders-club_haiducidomnite-2016_foto-rares-gireada-4

Foto: Riders Club si Rares Gireada

   La Moara Vlăsiei soarele a ieșit puțin din nori duminică, 25 septembrie 2016, când dădeau zorii zilei, doar cât să îi salute pe cicliști și să le ureze spor la pedalat în cursele ce urmau să înceapă la concursul Haiduci și Domnițe. Chiar dacă vremea nu a fost tocmai ideală pentru explorat natura în voie și nici gradele din termometru nu a fost generoase, sutele de domnițe și haiduci nu s-au lăsat intimidați ușor și au dat startul cu zâmbetul pe buze competiției cu numărul 11 din calendarul Riders Club 2016.

   Povestea de toamnă s-a scris pe trei trasee la ediția a 4-a a evenimentului Haiduci și Domnițe, susținut de Gatorade, care au fost desenate pe cărările pădurii Surlari, în împrejurimi dar și pe malul lacului Moara Vlăsiei. La prima oră au luat startul începătorii și copiii de la cursele Family. Apoi, ceva mai târziu, marea parte a concurenților a plecat în cursă, unii având chiar și accesorii pe măsură, încercând să reînvie ceva din imaginea vechilor haiduci.  Zeci de strigăte de încurajare și graba de a prinde cele mai bune poze i-au ținut ocupați pe susținătorii cicliștilor, veniți și ei în număr mare la Moara Vlăsiei. În total, peste 1.100 de participanți, concurenti și susținători, s-au bucurat de această ieșire în natură și, mai ales, de una dintre cele mai frumoase competiții din calendarul Riders Club.

   Rezultatele concursului de ciclism Haiduci și Domnițe 2016 le puteți găsi publicate online și accesa direct prin click aici. În curând, sute de poze care au surprins momentele frumoase sau pline de concentrare trăite de concurenți, dar și atmosfera evenimentului vor fi publicate în albume pe pagina Facebook Riders Club.

Vrei sa comentezi?