elevii-invata-cum-sa-se-poarte-cu-cainii

În perioada 1-5 aprilie 2013, peste 1500 de copii din 5 școli bucureștene vor fi implicați în proiectul „Un câine educat, un prieten minunat”.

Copiii vor participa la sesiuni demonstrative de dresaj canin și o parte dintre aceștia la prezentări detaliate privind abordarea corectă a unui câine. Elevii își vor însuși comportamentul corect față de câini, astfel încât să știe atât cum să se apropie în condiții de siguranță de animal, cât și noțiuni de bază legate de comportamentul alimentar al acestuia.  

Programul este derulat de către o companie producătoare de hrană pentru câini și pisici, în parteneriat cu Clubul de dresaj canin RINGSTAR, condus de Robert Caraman, unul dintre cei mai experimentați instructori  de dresaj din România.

 Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani și face parte din activitățile care se desfășoară în cadrul programului „Să știi mai multe! Să fii mai bun!”.

În 2013, școlile incluse în proiect  sunt: Școala gimnazială nr. 59, Școala gimnazială „Pia Brătianu”, elevii din ciclul primar respectiv debutanți în ciclul gimnazial ai „Școlii Centrale” și Colegiului Național „Gh. Lazăr” și elevii „Școlii Internaționale Americane”.

Vrei sa comentezi?