competente_financiare_elevi

Raiffeisen Bank și Junior Achievement susțin în acest an școlar dezvoltarea competențelor financiare ale elevilor prin două programe educaționale pentru ciclul primar  și liceal.

Programul educațional „Noi înșine” se adresează clasei pregătitoare și clasei întâi. Această versiune pilot a programului conține și o serie de activități auxiliare prin care elevii câștigă puncte la parcurgerea corectă a fiecărei activități și intră în „Clubul copiilor harnici și chibzuiți”.

Programul se derulează în 24 școli din 10 orașe: București, Alexandria, Brașov, Călărași, Cluj Napoca, Constanța, Focșani, Galați, Ploiești, Timișoara.

Programul „ABCdar Bancar” se adresează tinerilor din grupa de vârstă 15 – 19 ani și facilitează înțelegerea unor concepte și mecanisme de folosire a bugetului de venituri și cheltuieli, economii, investiții, carduri și modalități de plată moderne, utilizarea creditului, asigurări și opțiuni oferite de acestea, prin intermediul unor activități de tipul learning by doing desfășurate în școală.

Programul ABCdar Bancar este deja la a treia ediție și a ajuns la peste 2600 elevi din 76 de licee, din 63 localități.

Vrei sa comentezi?