Universitatea „Alexandru Ioan Cuza din Iași” din Iași organizează, în perioada 23 – 26 martie 2017, „Zilele Porților Deschise”.

   Evenimentul este dedicat elevilor din clasele IX-XII, cu scopul de a se familiariza cu universitatea și activitățile acesteia. Tinerii pot participa la vizite în laboratoare, cursuri deschise din toate domeniile, jocuri sportive, tururi ghidate și prezentarea ofertei academice.

   Participarea la toate activitățile este gratuită.

   În plus, fiecare facultate va participa cu un stand la Salonul Ofertelor Educaționale, care se va desfășura zilnic în perioada 23-26 martie, în Sala Pașilor Pierduți, între orele 10.00-14.00. Aici vor fi prezenți studenți și profesori de la cele 15 facultăți ale Universității „Alexandru Ioan Cuza”, care le vor putea răspunde elevilor la întrebările lor despre facultate.

   Înscrierea la „Zilele Porților Deschise” se face on-line, pe site-ul oficial al evenimentului www.uaic.ro/zpd. Modulul de înscriere permite realizarea unui „orar” personalizat, cu activități din oră în oră.

   Profesorii care însoțesc mai mulți elevi pot realiza programări comune pentru întreg grupul, iar la încheierea activităților cadrele didactice primesc o diplomă de participare din partea Universității.

Vrei sa comentezi?