Doar trei saptamani ne mai despart de unul dintre cele mai asteptate evenimente ale acestui an de catre pustii pasionati de tenis, dar si de antrenori si sustinatori. Vorbim despre Turneul Campionilor, eveniment prezentat de Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate si sustinut de Itsy Bitsy, aflat la cea de-a 6-a editie si care se va desfasura in weekendul 12-13 decembrie a.c., la Clubul Sportiv Dinamo din Bucuresti.

INVITATIE Turneul Campionilor 2015_Tenis10

   Invitatiile au fost lansate catre campionii acestui an, membri ai Circuitului Tenis10, cel mai mare sistem de tenis dedicate copiilor din toata tara. La Clubul Sportiv Dinamo vor evolua cei mai talentati si ambitiosi copii, care isi vor demonstra pasiunea pentru tenis timp de doua zile si, totodata, vor avea ocazia sa adauge noi titluri in palmaresul personal.

   Sunt asteptati sa dea curs invitatiilor peste 150 de campioni, iar sustinatorii lor cu siguranta vor alcatui o galerie numeroasa pe marginea terenurilor. Sambata,  12 decembrie, vor juca participantii de la nivelul Rosu,  cei cu varste intre 4 si 8 ani, si copiii inscrisi la nivelul Portocaliu, respectiv de pana la 9 ani. Duminica, 13 decembrie, vor evolua toti cei cu varste de pana la 10 ani, de la nivelul Verde.

   Vor fi pregatite numeroase surprize pentru participanti, iar la eveniment va fi prezenta veverita Rosco care va da tonul sesiunii de incalzire de la inceputul turneului si va anima atmosfera. La final isi va face aparitia si MosCraciun, de altfel un pasionat al sportului alb, dornic sa imparta cadouri.

   Cei care vor sa urmareasca meciurile de tenis din acest sistem, pot veni si asista la spectacolul din teren pe durata celor doua zile.

Vrei sa comentezi?