targ-virtual-joburi

   Tinerii absolvenți de studii studii superioare au la dispoziție peste 600 de joburi oferite de 27 de companii în cadrul târgului virtual Hipo.ro.

   Locurile de muncă sunt destinate persoanelor care vor să lucreze în domenii precum financiar – bancar, IT, inginerie, telecomunicații sau consultanță. Pe lângă locuri de muncă, studenții și masteranzii pot participa la programe de internship dezvoltate de companii.

Pe lângă locuri de muncă, studenții și masteranzii pot participa la programe de internship dezvoltate de companii.

Mai exact, deși accesul la târgul virtual este posibil 24 de ore din 24 până pe 15 august, cei care vor accesa sesiunea dedicată evenimentului vor avea posibilitatea să participe la sesiuni interactive cu trei dintre companiile participante, respectiv cu Asseco South Eastern Europe Romania (22 iulie, ora 14.00), KPMG(23 iulie, ora 13.00) și Genpact (21 iulie – 4 august 2014).

  Pentru oportunitățile de carieră deschise de companiile participante, candidații pot aplica indiferent de orașul în care locuiesc, joburile fiind deshise la nivel național. Câteva dintre orașele în care sunt deschise oportunități de carieră sunt: București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamț, Brașov, Arad, Alba Iulia, Ploiești, Deva, Hunedoara, Constanța, Sibiu, Oradea etc.

  În plus, cei care vor să urmeze o carieră internațională pot aplica la pozițiile deschise în țări precum Cehia și Bulgaria. Candidații interesați să participe la Târgul Virtual Hipo.ro pentru absolvenți trebuie să îți creeze un cont și un CV pe portalul de carieră www.hipo.ro. După logare, pot intra pe platforma evenimentului și pot aplica la oportunitățile de carieră oferite de cele 27 de companii participante.

Vrei sa comentezi?