T10_Mamaia_1

   Se anunta un weekend plin de tenis si distractie pe litoralul romanesc

   Mai sunt cateva zile si mult asteptatul turneu Platinum Mamaia – Cupa Vicomte A.,coordonat de Circuitul Tenis Partener, va lua startul! 255 de jucatori au dat curs invitatiei la evenimentul ce va avea loc in perioada 30 iulie – 2 august 2015, la Tenis Club IDU din cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc.

   Va fi un weekend plin de sport si pasiune pentru tenis la cea de a 6-a editie a acestui turneu de pe malul Marii Negre, iar meciurile se anunta foarte interesante. Pentru ca este unul dintre cele mai placuteevenimente si au fost multe cereri, tablourile au fost marite la cele mai multe niveluri de joc. Astfel, s-au inscris peste 175 de jucatoripe tablourile principale la probele de simplu, iar la cele de dublu peste 40 de echipe se vor duela pe zgura. Mai multe informatii pot fi gasite pe pagina oficiala a turneului si pot fi accesate prin click aici.

   Vor fi organizate meciuri pentru aproape toate nivelurile, respectiv cele cuprinse intre 4 si 8, si nivelul 5 la feminin. Totodata, juniorii de nivelul 5 vor avea parte de meciuri la simplu, iar la dublu se vor desfasura pentru cei incadrati la nivelurile 5, 6, 7, 8 si 9.

   Participantii vor avea ocazia sa se destinda in cadrul unor activitati conexe si savura cateva surprize placute pregatite de sponsori si parteneri: ora Head si ora Wilson, pe durata carora se vor putea testa mingi si rachete de tenis si afla noutati din domeniu, dar si descoperi cateva gadgeturi interesante; Player’s Party este o petrecere la care buna dispozitie e mereu prezenta si nimeni nu trebuie sa lipseasca de la aceasta; turneul de tenis de masa si turneul de darts sunt binevenite atat pentru jucatori, cat si pentru sustinatorii lor.

   Vicomte A. Paris, partenerul oficial al evenimentului Platinum Mamaia dar si Platinum Bucuresti, este un sponsor cu traditie al competitiilor de inalta clasa din Europa. Vicomte A. Paris se adreseaza barbatilor, femeilor si copiilor si propune tinute ce acopera intreaga garderoba si va ajuta sa fiti mereu in trend. In Romania, tinutele Vicomte A. sunt disponibile in Promenada Mall din Bucuresti, la etajul unu, dar si online pe www.vicomte-a.eu.

   In paralel, va avea loc si turneul de tenis cu traditiepentru copii, coordonat de Circuitul Tenis10, ce se va desfasura duminica, 2 august, in cadrul Tenis Club IDU. Copiiise mai pot inscrie la acest eveniment pana miercuri, 29 iulie, la ora 20:00, iar pentru rezervare click aici.

   Va asteapta trei zile de super tenis la Mamaia si multe surprize!

Vrei sa comentezi?