targ-joburi-pentru-absolventi

   Până pe 15 august 2014 va avea loc, pe www.hipo.ro, un eveniment de recrutare adresat studenților și masteranzilor care își finalizează studiile în această vară.

    Târgul virtual Hipo.ro pentru absolvenți oferă celor din promoția 2014 de la ciclul de licență și masterat din București, Iași, Cluj și Timișoara, dar și altor absolvenți și tineri profesioniști din țară, posibilitatea să se angajeze în această vară.

    Evenimentul se află la cea de-a 8 ediție și reunește 27 companii care își desfășoară activitatea în domenii precum: financiar – bancar, IT, inginerie, telecomunicații, retail, FMCG și consultanță. Cei care accesează platforma online a evenimentului pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, dar și pentru programe de internship și stagii de practică, un număr dublu al oportunităților de carieră, comparativ cu ediția 2013 a proiectului.

     În urma unui studiu realizat de Hipo.ro în perioada decembrie 2013 – ianuarie 2014, pe un eșantion de 234 de companii, a reieșit că 63% dintre angajatori vor dezvolta programe dedicate juniorilor (studenți, absolvenți, candidați cu experiență sub 3 ani), dintre care cele mai multe joburi entry-level vor fi în vânzări, client service, IT/ Telecom, marketing, financiar-bancar și inginerie.

   Pentru pozițiile deschise, angajatorii caută absolvenți care dețin cunoștințe tehnice sau au profil economic, care sunt motivați pentru evoluție profesională pe termen lung, dețin cunoștiințe de limbi străine și au rezultatele academice bune, s-au implicat în activități extracurriculare, proiecte ale ONG-urilor sau proiecte internaționale.

targ-joburi-studenti

   Candidații pot aplica indiferent de orașul în care locuiesc, iar prin intermediul soluției de chat au șansa să interacționeze cu reprezentanții companiilor participante primind răspuns în timp real. Cei care sunt interesați să participe la Târgul virtual Hipo.ro pentru absolvenți trebuie să își creeze un cont și un CV pe portalul de carieră www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro pot accesa platforma evenimentului și pot aplica la oportunitățile de carieră oferite de angajatori din toată țara.

   Printre companiile participante amintim: Asseco South Eastern Europe Romania,BCR, EURO TRADE SECURITIES, Genpact, IBM, KPMG Romania, Libra Internet Bank, ProCredit Bank, AMIQ Consulting, AT&T, BeeNear, Brainspotting, Camline, Deloitte, Host Europe Group, Lidl Romania,Optaros, ORTEC Central & Eastern Europe, Philip Morris Romania, Rewe Romania – Penny Market, ROUTE 66, ThinSlices, TRW Airbag Systems, Xerox, Zentiva.

   Oportunitățile de carieră vor fi actualizate constant până pe 15 august 2013. Mai multe detalii despre Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi sunt disponibile în secțiunea special creată pe www.hipo.ro.

Vrei sa comentezi?