summer-camp-usr

   Peste 6000 de tineri din toată țara participă până pe 31 august la competițiile sportive de fotbal și volei, organizate vara aceasta pe plaja de la Obelisc (Costinești) de către Uniunea Studenților din România (USR).

  Activitățile sunt organizate în cadrul USR Summer Camp, unul dintre proiectele finanțate de Ministerul Tineretului și Sportului. Vizați sunt studenții veniți în tabere, dar și elevii și tinerii care aleg Costineștiul ca stație de vacanță pe perioada verii.

   Tinerii au parte de spectacole, proiecții de film, Treasure Hunt, foc de tabără și muzică folk, concursuri de miss, karaoke, dar și petreceri pe plajă.

  De asemenea, în fiecare sâmbătă, până la finalul lunii august, voluntarii USR vor demara campanii de ecologizare în stațiune, cu scopul de a conștientiza și sensibiliza publicul venit pe litoral cu privire la aruncatul deșeurilor pe plajă.

   Înscrierile la competițiile sportive de fotbal și volei se fac zilnic până în ora 16:00, iar în fiecare dimineață pe plajă se organizează sesiuni de aerobic, jocuri de cunoaștere și activități de educație non-formală.

  Programul activităților poate fi urmărit pe www.facebook.com/summerusr și http://summer.uniunea.ro

Vrei sa comentezi?