RoC_Maratonul Dunarii traseu_1

   Dupa zilele ploioase, soarele isi arata zambetul tocmai la timp pentru a va lansa in aventura ciclista Maratonul Dunarii, ce va lua startul in localitatea Prundu in acest weekend, pe 25 octombrie. Evenimentul, organizat de multiplul campion national la MTB Razvan Juganaru, cu ajutorul echipei MPG, propune pasionatilor de ciclism doua trasee pitoresti, deosebit de atractive, ce imbina mai multe forme de relief in cadrul natural superb din sudul judetului Giurgiu.

   740 de rideri, amatori si profesionisti, au raspuns invitatiei de a se relaxa admirand frumusetile naturale de pe malul Dunarii, dar si luncile, podgoriile si portiunile de padure, pictate in culorile toamnei, ce fac parte din traseele de concurs. Astfel, pe traseul Scurt, de 15 kilometri, vor putea concura atat copii, cu varste intre 6 si 13 ani, dar si adulti aflati la inceputul experientei de ciclism mountain bike, care vor efectua o cursa de agrement. Cursele competitive pentru nivelurile: 1, 2, 3 si 4 se vor desfasura pe traseul Standard, cu lungimea de 45 de kilometri, unde limita minima de varsta este 14 ani. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.

   Mai multe detalii veti gasi pe pagina evenimentului prin click aici. La finalul peripetiilor din judetul Giurgiu veti putea savura un pahar de vin fiert si povesti despre aventurile pe doua roti.

   Sezonul de ciclism Riders Club se va incheia cu evenimentul Haiduci si Domnite, o competitie ce a fost reprogramata pentru 8 noiembrie. Dupa cele 14 concursuri cicliste din acest an, cu siguranta veti avea despre ce vorbi la gura sobei si la ce visa pentru anul viitor.

Vrei sa comentezi?