T10_Platinum Mamaia_3

Sursa foto: MPG, Tenis Partener

   Începutul lunii august aduce un turneu special și mult așteptat în lumea pasionaților de sportul alb și în cea mai mare comunitate de jucători de tenis amatori din România. În perioada 4-7 august 2016, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din țară, Tennis Club Idu din Mamaia, este gazda Platinumului cu numele Cupa HEAD – Doubles Challenge, din circuitul Tenis Partener.

   După meciuri de senzație la turneul de pe litoralul bulgăresc a sosit momentul ca jucătorii să se bucure de un alt weekend de sport la Marea Neagră. Cea de a 7-a ediție a Platinum Mamaia vine cu un format special și atractiv de joc, turneul fiind dedicat exclusiv probei de dublu.

   Au bifat deja prezența 120 de jucători, însă numărul lor va crește cu siguranță. Duminică, 31 iulie, este ultima zi de înscrieri la Platinum Mamaia – Cupa HEAD – Doubles Challenge, iar acestea se fac pe site-ul oficial al Tenis Partener – www.tenispartener.ro, în pagina acestui turneu.

   Proba de dublu oferă un program de turneu mai dinamic și mai accesibil în același timp, cu startul meciurilor de vineri, 5 august, astfel că vor fi mulți susținători în tribune, atât jucători cât și familiile și prietenii care îi însoțesc pe aceștia.

   Atmosfera se anunță a fi una deosebit de frumoasă pentru amatorii pasionați de tenis, cu atât mai mult că o mare parte dintre jucători participă la Platinum Mamaia încă din 2010 și nu au ratat niciun turneu. Vineri seară toată lumea se va relaxa la Players Party și va dezbate cele mai aprinse subiecte ale zilei, evident… din tenis!

   Formatul special al evenimentului va fi completat de premiile oferite de HEAD, partenerul oficial, câștigătorilor turneului. Alături de acesta susțin competiția Tennis Warehouse Europe, în calitate de partener shop, sponsorii oficiali Ciuc Natur Radler, Bucovina, Grand Papa și sponsorii iNES Group, Gustare Nevinovată, Henkel, Nomasvello, Persil și Silan.

   Duminică, 7 august, jucătorii mici dar la fel de pasionați vor intra pe terenurile de la malul Mării Negre, meciurile fiind destinate puștilor de la toate nivelurile. Circuitul Tenis10 – www.tenis10.ro, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, va organiza turneul Platinum Mamaia – Cupa Bucovina susținută de Itsy Bitsy. Sunt așteptați peste 70 de copii să ia parte la acest eveniment.

   Detalii complete despre calendarele Tenis Partener și Tenis10, coordonate de MPG, găsiți pe paginile www.tenispartener.ro și www.tenis10.ro. Peste o săptămână de la evenimentul anunțat, jucătorii au ocazia să revină pe litoral pentru turneul tradițional Super Gold Marea Neagră, ce se va desfășura între 12 și 15 august. Totodată, următoarea mare competiție este Platinum București, programată în 1-4 septembrie, pentru aceasta înscrierile urmând să se deschidă pe 15 august.

Vrei sa comentezi?