Șuie Paparude, Coma, Les Elephants Bizarres, Pixels și Harlequin_Jack cântă pe 28 mai la Berăria H pentru educația copiilor din centre de plasament, într-un concert optimist cu multă joacă. Pe lângă concert și bucuria de a face o faptă bună, la evenimentul “Playground for Education” publicul se poate distra cu jocuri din copilărie și cu jocuri pentru oameni mari.

Afis Playgrond for Education - George Rosu

   Programul Ajungem MARI sărbătorește un an de educație prin joc pentru copiii din centre de plasament, an în care 350 de voluntari le-au devenit copiilor profesori, prieteni și modele și i-au încurajat să Ajungă MARI.

   “Noi ne trăim acum visul pentru că am primit susținere și încurajare din partea familiei și a prietenilor. Acum vrem să dăm mai departe și să îi ajutăm și pe cei care nu au fost la fel de norocoși.”, spun membrii trupei Les Elephants Bizarres.

   Educație prin joc și jocuri pentru oameni mari

   Voluntarii merg săptămânal la copii și susțin cursuri și ateliere interactive, iar ca să îi atragă și motiveze pe copii să învețe, folosesc tot felul de jocuri.

   Așa că evenimentul va fi plin de JOACĂ: participanții își pot “testa” cunoștințele de matematică, română și engleză în moduri haioase, prin concursuri de “Google Translate”, recitat poezie cu baloane cu heliu, sau probleme cu probabilități de oameni mari.

  Vor fi prezente și jocurile copilăriei: elasticul, coarda, “1, 2, 3, la perete stai”, ȚOMAPAN, șotron, telefonul fără fir și multe altele.

   Susține voluntariatul!

  Rolul evenimentului “Playground for Education” este de a susține în continuare proiectul de voluntariat al Ajungem MARI, de care se bucură 400 de copii în București și care se extinde în țară în Buzău, Cluj, Iași, Ilfov și Timiș. Fondurile strânse din biletul de intrare vor fi folosite pentru materiale educaționale, rechizite și training-ul voluntarilor.

  Totodată, concertul este o invitație la voluntariat. Tinerii care se înscriu voluntari le pot împărtăși copiilor, timp de doua ore pe săptamană, pasiunile lor, de la engleză și informatică, la muzică, cinematografie, dans sau magie. Dacă timpul nu le permite, pot participa lunar sau bilunar, însoțindu-i pe copii la muzee, spectacole, în parcuri. Înscrierile pentru modulul de vară se pot face până pe 31 mai. Mai multe detalii pe site  sau pe pagina de Facebook Ajungem MARI.

   Împreună facem minuni cu costuri mici!

  Șuie Paparude, Coma, Les Elephants Bizarres, Pixels și Harlequin_Jack cântă pro bono pentru ca fondurile să meargă către educația copiilor din centre de plasament. Proiectul de volunariat a fost triplu nominalizat și premiat la Gala Națională a Voluntarilor, iar acum este în competiție la Gala Societății Civile, la secțiunile de voluntariat și eficientă/buget.

   Evenimentul “Playground for Education” va avea loc pe 28 mai de la ora 20:00 la Berăria H. Detalii și noutăți pe pagina evenimentului – https://www.facebook.com/events/456450657844613/.

   Biletele costă 15 lei și se pot cumpăra în seara evenimentului de la intrare sau online prin Eventbook –http://eventbook.ro/event/playground-for-education-concert-suie-paparude-coma-beraria-h.

Vrei sa comentezi?