piesa-noi-4

Ploieștenii au parte de umor la a patra. Aceștia sunt invitați pe 24 iulie la spectacolul  “NOI 4”, în regia Dorinei Chiriac, după un scenariu semnat Lia Bugnar. Muzica spectacolului este semnată de Ada Milea.

Piesa abordează dintr-un alt unghi teme sensibile în vremurile noastre  precum prietenia, trădarea și  chiar meseria de actor.

Protagoniștii  (Lia Bugnar, Maria Obertin, Ilinca Manolache și Marius Manole) lasă să iasă la iveală farmecul și absurditatea  din lumea teatrului, miracolul și dezamăgirile pe care le trăiesc cei care aleg să slujească scena .

Două prietene bune se întâlnesc pentru a o ajuta pe una din ele (Maria Obretin) să depășească un moment delicat emoțional: a aflat că soțul o înșeală și s-a hotărât să se întâlnească cu femeia care i-a luat mințile consortului (jucat de Dorina Chiriac). Ca să fie spumoasă până la capăt într-un stil tele-novelistic asumat ironic, vechea prietenă este și ea amanta soțului personajului Mariei Obretin.

Actrițele au aparteuri în care comentează pentru public jocul celorlalte actrițe, faptul că piesa are buget mic și nu există o actriță care să interpreteze rolul chelneriței, că rolul lor nu are suficiente scene sau că e ingrat etc.

Piesa se joacă la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești de la ora 19.

Rezervările de bilete se fac la numerele de telefon 0746. 245.383 și 0727. 898.720  sau la standul de ziare din incinta magazinului „Omnia”.

Vrei sa comentezi?