Copiii angajaților Policolor vor beneficia, începând cu vacanța de vară, de un spațiu special creat pentru ei, chiar în incinta sediului companiei.

   Proiectul ”Camera Copilului” a demarat în variantă pilot în timpul vacanței de Paște și, pentru că a fost un succes, va fi inaugurat oficial și va funcționa full time pe parcursul întregii vacanțe de vară.

   ”Ideea ne-a venit după ce am aflat că foarte mulți părinți își consumă concediile de odihnă în timpul vacanțelor copiilor pentru că nu au în grija cui să-i lase. Grădinițele și școlile de stat se închid atunci când nu se fac cursuri, și, din păcate, nu oferă programe alternative pe aceste perioade”, declară Andreea Ion, HR manager, în cadrul Policolor.

     Camera Copiilor are o suprafață de 30 de metri pătrați și o capacitate de 12-15 copii, cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Încăperea are mobilier adaptat la nevoile celor mici, are o hartă interactivă cu repere europene  și este plină cu jucării, creioane colorate, planșe pentru colorat, jocuri pentru dezvoltarea aptitudinilor, lego-uri și puzzle-uri.

Sperăm că am găsit cea mai bună metodă pentru părinții angajați Policolor astfel încât să aibă copiii aproape, cu atât mai mult cu cât  aceștia beneficiază de activități educative și recreative. Vara cei mici  vor avea parte și de o serie întreagă de activități outdoor. Vom organiza pentru ei workshop-uri, ateliere de pictură, teatru și dans”, mai spune Andreea Ion.

Vrei sa comentezi?