Fulbright-Student- Award-2017-2018

   Oportunitățile de studiu și cercetare în Statele Unite prin programele de burse Fulbright Student Award 2017-2018 și EducationUSA vor fi prezentate marți, 29 martie, la Universitatea Politehnica din București.

   Seminarul va oferi informații despre studiile de masterat sau cercetare doctorală la universități din Statele Unite ale Americii.

   EducationUSA este un demers independent, prin intermediul căruia cei interesați pot primi consiliere în legătură cu procedura de înscriere la studii post-universitare în SUA, ca studenți independenți, cu finanțare din partea universităților americane.

   Bursa “Fulbright Student” vizează toate disciplinele, exceptându-le pe cele clinice, și se adresează absolvenților, masteranzilor, studenților în an terminal de studiu și doctoranzilor români de la universități acreditate de stat sau particulare.

   EducationUSA, promovat în România de Centrul de Consiliere Educațională al Comisiei Fulbright Româno-Americane, se adresează elevilor de liceu, studenților și absolvenților universitari interesați de studii în Statele Unite ale Americii.

Vrei sa comentezi?