Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează pe 9 octombrie, de la ora 19.00, evenimentul caritabil Psihologie și Rock, un concert – dezbatere.

Sunt așteptați toţi iubitorii de psihologie şi de muzică bună, organizatorii lansându-le acestora apelul de a dona 40 de lei pentru sprijinirea unor cazuri sociale. Donațiile pot fi realizate online accesând https://fundatia.ubbcluj.ro/doneaza/ sau numerar, în momentul intrării în sală (cu confirmarea prealabilă prin email la fundatia@ubbcluj.ro).

La eveniment participă și formația Compact.

„PSIHOLOGIE și ROCK este un concert-dezbatere în cadrul căruia vom reflecta la prietenie, iubire și emoții în ritmurile rock ale muzicii legendarei formaţii Compact integrate în lumea psihologiei prezentate şi reprezentate de profesorul Daniel David, unul dintre cei mai cunoscuţi psihologi la nivel naţional. Cu ocazia acestui eveniment ne-am dori să implicăm cadrele didactice, cercetătorii, studenții și personalul UBB, care prin importanță și valoare au un impact semnificativ în comunitate, în sprijinirea unor cauze umanitare ale Fundației UBB. Este aşadar un eveniment caritabil inedit, cu care dorim să marcăm începerea anului universitar,  făcând în același timp și câteva fapte bune.”, spun organizatorii evenimentului.

Biletele pentru eveniment vor fi puse în vânzare în perioada imediat următoare, însă, pentru o organizare eficientă poți rezerva locul printr-un mesaj trimis pe adresa de e-mail fundatia@ubbcluj.ro .

Vrei sa comentezi?