pwc-romania

   Compania de audit și consultanță fiscală PwC  vrea să recruteze 150 de studenți sau proaspăt absolvenți pe poziții de consultanți junior pe zona de taxe sau în sectorul de audit, dar și pentru programe de internship.

   Reprezentanții companiei își vor recruta candidații folosind conceptul de “gamification”, care transpune folosirea gândirii jocurilor în contexte reale din business.

   Astfel, până la finalul acestei luni, reprezentanții PwC  vor ajunge în trei universități din Capitală – Academia de Studii Economice, Universitatea Politehnică și Universitatea din București (la Facultatea de Drept) – pentru a le prezenta competiția la care se pot înscrie pentru a obține un post în cadrul companiei.

   Programul se va desfășura în perioada 2 aprilie- 18 mai, iar tinerii participanți vor intra în competiție în echipe și vor aborda teme legate de macroeconomie și vor participa la workshopuri de dezvoltare personală.

   De asemenenea, consultanții PwC îi vor ajuta să își construiască proiectele, iar tinerii vor lucra pentru o zi în cadrul PwC și vor interacționa cu managerii companiei.

Vrei sa comentezi?